Over Swingpiet

Swingpiet maakt samen met zijn enthousiaste Danspiet en Partypiet elk bedrijfsfeestje tot een spetterende show. Kinderen beleven de middag van hun leven! Gegarandeerd dat niet alleen de kinderen meezingen en -dansen op bekende Sinterklaasliedjes en de Kids Top 20. Ook de ouders kunnen tijdens deze show niet stil blijven staan!

Hét Sinterklaasfeest voor bedrijven

Swingpiet, Danspiet en Partypiet dansen en zingen graag en zorgen voor het ultieme Sinterklaasbedrijfsfeest voor jong en oud. Naast al het zingen en dansen organiseert Swingpiet samen met zijn Pieten ook wedstrijden.

 

Kom op het podium en win!

Tussen het swingen door, worden er ook nog leuke prijzen uitgedeeld. Wie zingt het mooist ‘Hoor wie klopt daar kinderen’? Wie danst het aller- allerbest op ‘Zwarte Pietenstijl’? Laat je talenten zien op het podium en win gave prijzen.

 

Bezoek van Sinterklaas gewenst?

En natuurlijk kan ook Sinterklaas een bezoek komen brengen. De mogelijkheden zijn uitgebreid, maar altijd staan de kinderen centraal. Eén ding is zeker. Deze Mega Sintshow is de leukste show die u voor uw bedrijf kunt boeken.

Swingpiet laat de zaal bewegen!